NİĞDE / BOR - Hacı Ali Sebat Çorum İlkokulu

Mrt

Tüketiciyi koruma haftası töreninde öğrencilerimize bilinçli tüketici olmanın yolları anlatıldı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

2. Sınıf öğrencilerimize sınıf öğretmeni Rezzan Meriç Karaçor tarafından sinema etkinliği düzenlenmiştir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Gününü dolayısıyla okulumuzda program gerçekleştirildi.

Mrt

Vergi bilincinin kazanılması için vergi haftası programımızı yaptık.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmalarına başvuru yapmak için tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Tutum, yatırım ve Türk malları haftasını 12-18 aralık tarihleri arasında okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık. Etkinliklerle tutumlu olmak ile yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha belirttik.

Ara

Her yıl 10 Aralık tarihi Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Bu yıl İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin kabulünün 75'inci yılını kutlamaktayız. Tüm insanlığa barış, huzur ve adalet içinde; eşit haklara sahip oldukları bir dünya diliyoruz. 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kutlu olsun.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmaları ve Etkinlikleri kapsamında öğretmenler arasında yapılan anı yarışmasında üçüncülük ödülünü alan Türkçe öğretmenimiz  Sadiye IŞIK' ı tebrik ederiz. Geleceğimizin mimarı, değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Ekm

"Deprem Farkındalık Eğitim Programı" kapsamında okulumuzda  deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği çerçevesinde İlkokul ve Ortaokul seviyesindeki öğrencilerin günün anlam ve önemine binaen İlçemiz Belediyesince Pınarbaşı Mesire alanı yanında 04/10/2023 açılışı yapılan "Pet-i Bor Rehabilite Merkezi" ne okulumuz öğrencileri tarafından yapılan ziyaret etkinliğimiz.